Over WENSVADERS

WENSVADERS is een site van twee mannen met een kinderwens: Milan (33) en Pieter (31) uit Nijmegen. Het stichten van een gezin is voor hen een ware zoektocht die veel tijd, energie en geld kost, en inmiddels al 5 jaar speelt. Het begon met een lange en ingewikkelde hoogtechnologische weg, met een Nederlandse eiceldonor en draagmoeder en een fertiliteitskliniek op Cyprus. De afgelopen 2 jaar hebben zij met een laagtechnologische draagmoeder geprobeerd hun kinderwens te vervullen, de laatste maanden begeleid door een gyneacoloog. Helaas hebben zij moeten besluiten ook deze periode af te sluiten, zonder resultaat. Momenteel zijn Milan en Pieter dus weer terug op het punt waar zij destijds begonnen. Ze zoeken een nieuwe draagmoeder.

Om anderen deelgenoot van te maken van hun ervaringen, schrijven zij op deze site persoonlijke blogs over hun zoektocht. Ruim 85 blogs vertellen hun verhaal. Milan en Pieter hopen bovendien op advies, om zo hopelijk verder te komen richting hun ultieme doel: een eigen kind en een eigen gezin.

Milan en Pieter blijven op deze site graag anoniem. Hun namen zijn daarom gefingeerd.

De blogs van Milan en Pieter verschijnen eveneens op Kinderwensbloggers.

Let op: de WENSVADERS schrijven hun blogs pas achteraf en zijn daarom nu hun verhalen van de afgelopen maanden aan het opschrijven. Daarom lopen de blogs niet bij.